sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kalavoileipäkakku


Ohje tosi isoon kakkuun.
 35 siivua paahtoleipää
200g Katkaraputuorejuustoa
400g Piparjuuri-savulohituorejuustoa
2 Ranskankermaa
400g katkarapuja
Tilliä
Ruohosipulia
800g kylmäsavulohta (osa koristeisiin)
 1 Sitruuna + vettä

Kuorrutuksessa 2prk ruohosipulituorejuustoa (400g) ja 2 prk ranskankermaa.

Leikkaa leivistä reunat. Hienonna katkaravut ja sekoita tuorejuuston ja ranskankerman kanssa. Lisää tilliä ja ruohosipulia. Palastele kylmäsavulohi kuutioiksi. Lado leipäkerros, kostuta sitruunavedellä. Levitä katkaraputahnaa paksulti, laita päälle kylmäsavusilppua. Toista seuraavaan. Lado viimeinen kerros leipää. Anna vetäytyä ja kuorruta sen jälkeen. Koristele lohiruusuilla ja tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti