keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kinuskinen raparperi-omena herkku



150g rasvaa
1dl sokeria
100g ranskankermaa
4dl vehnäjauhoja
1tl vaniljasokeria
1t leivinjauhetta

1tlk kondensoitua maitoa kinuskiksi keitettynä

Omenoita
Raparperiä
1dl sokeria
2rkl rasvaa

Keitä kondensoitua maitotölkkiä kiehuvassa vedessä n. 2,5h. Voit tehdä sen jo aiemmin ja säilyttää jääkaapissa.
Sulata paistinpannulla rasva. Lisää raparperi ja omenat joukkoon ja kaada päälle sokeri kahdessa erässä sekoittaen. Paista kunnes raparperit ovat pehmenneet, sen jälkeen anna muhia vielä 10 minuuttia.
Tee pohja vatkaamalla sokeri ja rasva. Lisää joukkoon ranskankerma ja sen jälkeen muut aineet hyvin sekoittaen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti