165g voita
75g tummaa suklaata (n. 70 % kaakaota)
3 rkl kaakaojauhetta
3½ dl sokeria
3 kananmunaa
1,5 tl vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1,5 mm suolaa
Juustokakku:
400g tuorejuustoa
1,5 dl sokeria
2 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
Sulata voi kattilassa, lisää rouhittu tummasuklaa ja sekoita tasaseksi. Lisää joukkoon vielä kaakao. Anna jäähtyä.
Voitele n 30x30cm vuoka, laita pohjalle leivinpaperi.
Vatkaa voi ja sokerit (käsin) tasaiseksi. Lisää suklaa-voiseos hyvin sekottaen. Lisää joukkoon vielä jauhot+suola. Kaada samantien vuokaan.
Vatkaa tuorejuusto, sokerit ja kananmuna tasaiseksi n. 1-2 min sähkövatkaimella. Laita n. kolmasosa seoksesta toiseen kulhoon ja sekota suurempaan osaan kaakaojauhe.
Jaa seos pohjakerroksen päälle ja marmoroi pinta.
Paista keskiosassa n.40 minuuttia. Jäähdytyksen jälkeen jääkaappiin seuraavaan päivään asti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti