keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kinuskikakku

Kinuskikakku, jossa välissä valkosuklaa-lemon-kermavaahtoa ja päärynöitä.

Pohjana neljän munan sokerikakkupohja:
4 munaa
jauhoja
perunajauhoja
leivinjauhetta

250g päärynöitä omassa liemessä
 1prk flora vispiä
½ levyä pandan valkosuklaata
3 tl lemon curd tahnaa

2dl kuohukermaa
2dl fariinisokeria

1 prk flora vispiä pursotuksiin, nonparelleja

Vatkaa 4 munaa ja tilavuudeltaan yhtä paljon sokeria vaahdoksi. Lisää tilavuudeltaan yhtä paljon 60% jauhoja ja 40% perunajauhoja. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ennen vaahtoon lisäämistä. Paista 175c 35 min.
Paloittele päärynät. Vatkaa kerma ja lisää siihen sulatettu valkosuklaa. Täytä 3 osaan leikattu kakkupohja.
Keitä kinuski. Levitä nopeasti kakunpinnalle.
Tee pursotukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti