sunnuntai 9. tammikuuta 2011

texmex-voileipäkakku


36 palaa täysjyväleipää

450g broileria (maustamaton)
1rkl öljyä, ½ tl suolaa, ½ tl mustapippuria (kanan paistamiseen)

320g salsakastiketta
300g juustodippiä

150g guacamole-dippiä
1 punainen paprika

Kostutukseen 1½ dl vettä + ½ dl sitruunamehua

150g guacamole-dippiä
150g ranskankermaa

1 kelt. paprika
200g kirsikkatomaatteja
10cm kurkkua
10 oliivia
½ sipuli renkaina
persiliaa/jääsalaattia
maissilastuja

Ruskista ja mausta kanat. Hienonna pieniksi paloiksi ja sekota salsaan ja juustokastikkeeseen.
Kuutioi punanen paprika. Leikkaa leivistä reunat ja lado ne vuoratulle aluselle.
Kostuta leipäkerros sitruunavedellä ja levitä puolet broilertäytteestä.
Lisää toinen leipäkerros, kostuta ja levitä guacamoledippiä sekä paprikakuutiot.
Lisää kolmas kerros, kostuta ja levitä loput broilertäytteestä.
Lado neljäs kerros ja kostuta se. Anna kostua kylmässä kelmutettuna yön yli.

Sekoita guocamole ja ranskankerma. Levitä kuorrutus pintaan ja reunoille. Koristele paprikalla, lohkotuilla tomaateilla, kurkkusuikaleilla, oliiveilla, sipulirenkailla ja persilialla. Reunat voi koristella maissilastuilla.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti